Alla inlägg den 19 juni 2011

Av Linda Rosén - 19 juni 2011 20:39

Idag kom Dessan och vi tog oss in till glada hästen och handlade krafft pluss protein till Tarragona. Åkte sedan vidare till apoteket och handlade lite kompresser, gaslindor, koksalt och bomull. Tog en vända på maxi hälla med.


Varit en ganska lugn dag, flyttat lite hö, städat lite därute. Pysslat med hästarna. Jag och Jimmie stod och kliade Tarragona utanför boxdörren när hon frustade till och både jag och Jimmie fick en dusch i våra ansikten. Jag gick sedan till Norton för att gosa med honom....tror ni inte han frustade till rätt i ansiktet på mig så jag vart prickig i ansiktet. Kände mig riktigt fräsch.....


Idag vann SORF:S div 3 lag dagens hoppning samt totalen!!! SUPERDUKTIGA! Jag och Lord var med första omgången, men han vart ju efter det skadad så tyvärr kunde vi inte vara med på de andra två. Men jag håller tummarna att han är fräsch till hösten så vi kan hoppa div 2. Men vi får se. Som det känns nu så är det bara lägga detta år åt sidan och sikta på 2012. Tycker iaf att Sorf:s lag var kanonduktiga som vann totalen och två av omgångarna.


Imorgon blir det till att kontakta Hannah igen så att hon kan kolla på Tarragonas sår. Ska även prata med henne om Lords ben. Ska även kontakta ET imorgon så han ska behandla Lord igen.


Jaja, ett himla gnäll om alla skador....har iaf världens bästa familj och hästar.

Av Linda Rosén - 19 juni 2011 12:12

Igår var det full fart som alla andra dagar här :) La om Tarragonas bandage. Vilket gick super! Så skönt! Hon är ju bara ett år snart o igår stod hon helt still. Borstade och fixade och hon stod helt still på gången. Däremot tycker jag hon är tunn så ska köpa Krafft pluss grön idag och börja stödfodra henne. Ska skicka in hösilaget på analys sen och sen är det bara börja räkna foderstat :)Leah red Rebell igår och efter körde jag en sväng med honom. Han är så duktig. Leah tränar fortfarande på balansen och har lärt sig stå en liten stund i fältsits. Stolt mamma :))Igår kånkade jag o Jimmie plåten som vi köpt. Fasen vad de är tunga. Men Jimmie fixade till plåten på taket så nu är det tätt :)) Nu får höet komma :)Nathalie red Norton på banan igår. Hade gått bra. Idag ska jag el barnen rida honom för hon kunde inte komma idag. Lord är fortfarande svullen bak så behöver nog utredas vidare. Har minskat med kyla men hade hoppats på större nedgång. Men så kan det bli. Dags o sätta fart med städningen. Imorgon kommer mäklaren för uppvärdering av huset.

Ovido - Quiz & Flashcards