Alla inlägg den 14 juni 2011

Av Linda Rosén - 14 juni 2011 10:19

Efter besök hos equiterapeuten igår med Lord så var det en ny skada på mjukdelarna i benet. Om han inte är mkt bättre inom 10 dgr så ska han ultraljudas. Har antagligen gjort något i hagen. Bara att konstatera att han är klantig, "lilla" älgen :-) Lägger tävlingar åt sidan detta år och så fort han är bra kommer jag variera dressyrträning med hoppträning för tränare varannan vecka. Bogen och ryggen är iallafall bra nu, han tyckte han kändes superfräsch i övrigt förutom benet så nu är det kyla med vatten och kylliniment på dagen och lindning på kvällen. Två promenader 2 ggr 15 minuter som gäller tills nästa veckas besök. Känns som vi har varit otursförföljda ett tag nu, så håller tummarna att det ger sig nu.


Tarragona bytte jag bandage på igår, med risk för livet. Hon har såklart jätteont vid beröring och rengöring av såret. Men efter mycket tålamod så fick hon på ett nytt bandage. Hon sköter sig i övrig strålande och igår tog jag ut henne själv utan kompis utanför stallet. Lugn, fin och älskar att bli kliad. Hon har till och med lärt sig att stå själv och uppbunden på gången. Duktiga liten :-)


Jimmie rev ned teglet på höförrådet igår. Duktiga hjärtat! Han har börjat sätta plåt då det regnat in. Teglet är säkert 40 år gammalt och på tiden att det byts. Tycker han är suuuuperduktig!!!!


Ikväll är det pay and jump för Martina och Norton. Martina har varit nervös i säkert 2 veckor nu ;-) Jag ska filma. :-) Dessan kommer hit innan så vi åker allihopa :-)

blir till att ta med fika och ha lite myspys :-)


Leah och Tuvalie fick rida en stund på Norton igår. martina gick med dom en bit. Vart lite sent så barnen kom i säng lite för sent, till följd att jag vaknade 7.30 Klockan ringde på högsta volym....jag som annars är så lättväckt har svårt att vakna när jag måste upp. Hur som så vart det full fart, väckte Emma som också hade försovit sig (hon brukar annars vara uppe och väcka mig*haha) Väckte Leah, Tuvalie och Isac. Frukost sen full fart till skolan. 2 minuter över 8 var vi där. ganska proffsigt faktiskt. Emma han till och med med bussen. Strongt och duktigt! :-)


Nä, nu måste jag plugga geriatrik inför fredagens muntliga examination.

Ovido - Quiz & Flashcards