Alla inlägg den 17 juni 2011

MVG

Av Linda Rosén - 17 juni 2011 14:30

Yeeeeiiiii! Fixade slutbetyget MVG i geriatriken! Såååå himla skönt!

Läraren verkade vara den "svåra" typen, med nogrannhet så känns SÅÅÅÅÅ SKÖNT! Närmare 20 i snittpoäng inför högskolan. Ligger väl på 17,5 nu. NICE!!  


Susanne och Emelie kom förbi idag. Trevligt! Emelie hade gjort ett fotoalbum på hästarna till mig. Gulligt   

De vill flytta hit sin häst, så vi ska se om vi kan göra det möjligt   .


Nu kan jag slappna av i helgen nu när jag grejat geriatriken! Så himla skönt. På måndag blir det plugg igen!

Av Linda Rosén - 17 juni 2011 09:36

Igåt var det skolavslutning, jag var med på Isacs och Tuvalies. Måste vara blödig, bryter alltid ihop när de ska sjunga. Hihi. Tycker det är såååå gulligt!


Igår hade vi avslutningstårta hemma och jag gjórde mockarutor. Kan säga att den är 1,5 mockaruta kvar så tror de vart uppdkattade :-)


Jimmie fixade plåt igår. Över 100 kvm för 1200. Han är bra på att pruta :-D Ska ju regna mycket nu och vi behöver ha upp plåten så det inte läcker in. Då kan vi ta in höet sen också.


Känns så himla tråkigt just nu att ha skadade hästar, men inget att göra än att vänta ut och behandla. Blir lite deprimerande men försöker tänka framåt. Barnen tycker iaf att det är någorlunda bra, då de kan rida mer när inte jag rider.


Har bokat Tortuna kyrkan 16 juli! Tycker min klänning är en kyrkklänning så vi äter sedan hemma i trädgården :-) Blir kallskuret, passar bra på sommaren.


Jag och Isac ska ha myskväll med film ikväll. Jimmie ska till bygdegården med Tuvalie då de ska ha spökkväll där med 0orna och övernattning. Emma ska passa Jonathan ikväll så jag,Isac och Leah blir ensamma. Då får man passa på att ha egentid med barnen då det inte är ofta det händer. Så när Leah har somnat blir det egentid för Isac   


Nä, nu fortsätta plugga. Blir bara gaaaaaalen på alla flugor i huset!!! Finns det något mer irriterande än intensiva flugor eller myggor??? Tror inte det!


Skickar in lite bilder när Leah red i onsdags   


   

Ovido - Quiz & Flashcards