Alla inlägg den 23 augusti 2012

Av Linda Rosén - 23 augusti 2012 23:10

Monty gick kanonfint med Evelina i sadeln. Träningen börjar verkligen ge resultat och det är så roligt att se! :D Evelina red toppen idag. Fick till några riktigt bra språng och bra planerade ridvägar.
Carro red Lord i markarbetet och jag fick hoppa upp och ta hoppningen.
Ingen hit att direkt hoppa upp i sadeln och tro att man hoppar bra. Haha
Men sista rundan vart riktigt bra. Så får nöja mig med det. Men är ju alltid självkritisk och jag får jobba med det. Tränaren var nöjd iaf :) Red igenom honom efter och han är ju så fin att rida när han släpper. Söthästen! <3

Lyckades btw trampa på ett fiskedrag i morse som min Isac lagt inne. Jag som blir smått.... Eller VÄLDIGT hysterisk fick panik. Sprang runt hoppandes på ett ben i vild panik. Inget skönt kan jag säga men fick ut det iaf. Nu hoppas jag att han håller sina fiskegrejer i fiskelådan och inte på sitt golv ;) Leah lillskruttan vart ledsen, inte konstigt med min hysteri... Hon trodde att jag skulle dö. Mammas prinsessa. <3 Ingen bra förebild när det gäller fiskedrag i foten ;)

Imorgon ska jag ara med Isac i skolan på fm. Jag har ju säkert som ni läst inte kunnat vara tyst längre och egentligen varför skulle jag vara det? Min son är den han är och jag älskar honom precis som han är. Vill bara att han ska ges samma förutsättningar och möjligheter som alla andra barn, han hade inte varit samma Isac om han inte hade haft desvårigheterna. Jag är så stolt över hans värme, hans alla smarta idéer, hans otroliga sätt att prata för sig och vara snabb i kommentarerna. :D
Har läst jättemycket inspirerande sidor, fått respons som gör att man faktiskt orkar kämpa vidare för sådant som andra föräldrar tar som självklart. För det är inte alltid lätt. Nu ligger alla barnen och sover gott iaf och jag väntar på att bli serverad en smarrig räkmacka av hjärtat. Är inte han den bästa ;)

Av Linda Rosén - 23 augusti 2012 14:13

Någon fler som känner någon med ADHD. Barn/vuxen? Begränsningar/Möjligheter.

Skolproblematik? Komplicerat funktionshinder, då man förväntas klara saker som alla andra klarar, men inte har förmågan att strukturera upp.

Vilka möjligheter finns?

Vad säger skollagen? Vad är skolans skyldigheter?

Det är en djungel detta!







Ovido - Quiz & Flashcards